web analytics
Gå till innehåll

Genombrott efter tre år

Äntligen lördag! För mig har det varit lördag i flera dagar. Ja inte för att det har varit en dag med ledighet utan för att dagarna innan den riktiga lördagen har varit så långa. Det var terapi i måndags och dagarna efter där har gjort mig så trött i huvudet. Det har varit många tankar, känslor och funderingar. Jag låg däckad i tisdags och i onsdags. Det gick några dagar innan jag ens gick ut. Tänk att en terapisession kan göra en så slut. Ja det tar kan jag säga.

Tycker att jag gör framsteg. Förra måndagen igen tyckte min terapeut att jag gjorde ett stort genombrott. Kanske därför som det sedan dess har gått på tomgång. Orken har inte riktigt varit där. Jag har varit i kontakt med mycket som jag har missat i mitt liv. Det jag inte fick men som jag borde ha fått. Jobbigt för det blir ett stort tomrum inombords. Jag måste hitta något som fyller det stora svarta hålet. Hur? Ja det är det jag jobbar med bland annat.

Igår gick jag och Fredrik faktiskt ut. Det var evigheter sedan. Jag fick ett sms av Fredrik för några dagar sedan där han säger att han har beställt bord på TeaterVallen i Kalmar. Det var underhållning med countrymusik. Det var nog första gången på evigheter som jag faktiskt längtade att komma iväg. Det var en mysig kväll. Det var Sleifers med Jennys. Så duktiga och så underhållande. God mat och trevligt folk. Vi fick bra platser. Jag har svårt för att sitta med ryggen mot folk och där vi satt fanns det ett bord med några äldre som satt. Det funkade.

Så vad händer denna lördagen då? Jag ska försöka ta mig ut och bara njuta av vädret. Längtar till i morgon. Förhoppningsvis så blir det fint väder. min dotter Stéphanie kommer hem och då ska vi grilla. Ska bli så gott och så mysigt.

Idag ska jag försöka komma mer in i boken jag har börjat at läsa. Den andre av Prins Harry. Eller Spare som den heter på originalspråket. Den är intressant faktiskt. Har kommit en liten bit men har så svårt att koncentrera mig ibland när jag läser. Älskar att läsa böcker annars. Har alltid gjort. När jag gick på marknader förr i tiden så var det stånden där det var musik och böcker som jag fastnade hos. Är du intresserad av boken med Prins Harry så kan den köpas bland annat hos Bokus och Adlibris.

Jag hoppas att ni alla får en fin lördag. Ta vara på dagen. Sköt om er!

God mat på TeaterVallen. Torsk med potatis. Ljuvligt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.