web analytics
Gå till innehåll

Get Camping.se

Jag planerar för fullt för sommarens semester. Vi ska till Böda en vecka och jag funderar på om man inte skulle förlänga semestern där upp. Det är så skönt där. Vi har husbilen och en stuga en vecka. Efter det får man ju använda sig av husbilen bara. Det är här jag funderar på om man skulle köpt ett bra tält som man hade kunnat ha vid sidan om. Vi är ju många i familjen och fler blir vi med tiden så ett stort tält hade varit till en stor hjälp.

Jag hamnade på sidan getcamping.se och de hade ju en hel del att välja på. Jag fastnad för ett stort tält som har ett innertält som ha plats för fem personer. Samt så är tältet fristående. Perfekt för oss med andra ord. Det ser lätt ut att montera upp men vi är ju några stycken som kan hjälpas åt så det ska nog gå bra.
GetCamping
Vi är även ute efter praktiska campingbord. Sådana som är lätta att fälla ihop och som man lätt får plats i husbilens förråd. Vi använder utrymmet för toaletten som förråd. Vi använder ju inte det som toalett ändå. Vi har ett bord där vi bara tar av benen men vi skulle behöva ett större än det vi har och gärna i hopfällbart. Det är lätt att man blir av med ett ben eller två.

Jag fann även en hel del fina förvaringshyllor och skåp. Praktiska att ha med sig, speciellt om man står en längre tid på campingen. Det är inte alltid man vill laga mat i det gemensamma köket som finns på campingarna. Det är mycket folk och man får vänta tills man får plats. Då är det enklare att bara ta fram det man behöver och stå vid sin plats på campingen.

Jag ska kika runt på sidan lite mer. De har en hel del att välja på 🙂

 

 

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.