web analytics
Gå till innehåll

Gipsfigurer och målning

Då var det snart kväll och dagen har snart passerat. Det har inte blivit mycket gjort här hemma kan jag säga förutom lite "lek" med gips. Tänk att pulver kan vara så kul 🙂 Vi började egentligen igår minsta dottern och jag. Det är rätt så roligt att skapa tycker jag och då jag går i giftastankar så tycker jag att hjärtan passar in 🙂 Vi gjorde gips och hällde på formarna som jag hade köpt och det tog inte lång tid innan det hela stelnade. Jag blev mycket nöjd med resultatet 🙂

Idag blev det lite fler hjärtan och även djur som passar bra in på lantgårdarna men det var inte allt. Så här mitt i början av april så gjorde vi några figurer som passar in till jul. Man måste ju förbereda sig haha.

Vi började att måla några av dom idag med men vi är inte färdiga. Vi har haft mycket roligt med detta projekt och jag är helt hundra på att vi kommer ha det igen. I helgen blir det säkert lek med modelleran och där kommer min åttaåring Hampus sitta först. Han älskar att sitta och knåda modelleran 🙂

Detta blev bara så där helt apropå egentligen för jag hade inte planerat att leka med gips, men jag kunde inte låta bli när jag hamnade på kontorsmagasinet.se. De har en hel del att välja på och jag satt där länge och kikade igenom deras sortiment. Jag trodde först att de bara hade kontorsmaterial som pennor och papper men de hade en hel del inom lek för barn med.

Ikväll så kommer förmodligen Beatrice fortsätta att måla. Min stora son på 20 år fastande också vid målningen på gipsfigurerna 🙂 och även jag har suttit där. Jag älskar att pyssla haha.

Just nu i skrivande stund så är min sambo på utvecklingssamtal för min stora dotter Stéphanie. Själv har jag förberett för dagens middag som består av Enchilada med köttfärs och bacon. Det ska bli gott när det blir dags att sätta sig till bords. Jag hoppas det blir gott i alla fall.

De små sitter och tittar på Groodarna. De har bara sett den tre-fyra gånger men de tycker den är bra. Vi gick på bio när den gick och de små killarna fastnade direkt för dom små/stora groodarna.

Nedan finns lite bilder på vårt skapande 😉 De ska filas till och målas lite mer 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: