web analytics
Gå till innehåll

Giraffen sprättas upp – framför småbarnen

Giraffen sprättas upp – framför småbarnen | Nyheter | Aftonbladet.

Varför inte bara sälja giraffen till dom som faktiskt ville köpa honom? Varför avliva ett djur när det fanns andra möjligheter? Tycker det är hemskt och inte bara på grund av själva avlivningen utan för att det fanns barn närvarande när de avlivade djuret samt när de skar upp den unga giraffen. Den stackaren blev sedan lejonmat. Jag skulle inte kunna arbeta på ett zoo om det ska gå till så som det gjorde i det zoo i Danmark. De tvingas avliva en hel del djur varje år på grund av risk för inavel, men jag förstår fortfarande inte varför de inte bara säljer djuret i första hand.

Idag har dagen sprungit iväg så här långt. Gick upp sent och sedan har vi bara varit så att säga. Barnen har spelat lite och sett lite på TV. Själv har jag gjort presentaskar som jag ska ha till bröllopet 🙂 Nu är det fem månader dit.

Vi har planer på att åka ut till sambons mamma och ta en fika där. Hon var här i går på en snabb visit och fick lite kaffe. Skulle haft kakor med men det känns lite meningslöst att köpa det eller ens baka det för det försvinner lika snabbt ändå. Men jag får väl snart sätta igång och få ihop lite kakor som vi sedan kan lägga i frysen.

Vad har ni för planer idag då?

Giraffen sprättas upp – framför småbarnen | Nyheter | Aftonbladet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: