web analytics
Gå till innehåll

Glad påsk alla vänner

Idag sjöng småojkarna och deras kamrater med fröknar på torget. De var så duktiga och så söta allihop. De hade målat barnen som påskgummor och påskkärringar. Hampus hade en mustasch som han tyckte var så fin.

Vädret idag har varit fint men lite kallt. De har lovat snö och halka till helgen och jag har slutat att förvåna mig nu faktiskt. Det blir säkert snö med stora vallar. När jag tänker på påsken så tänker jag mig sol och fint väder med massor av barn som springer runt och leta ägg i trädgården. Det sista jag tänker på är faktiskt snö.

Jag läste att Carola ska adoptera en flicka. Det har jag totalt missat. Har tidningarna inte visst något om det eller? När sådant här händer brukar det skrivas en massa så man blir trött på det men detta visste jag inte alls. Jag tycker att det är roligt faktiskt att hon tar det steget. Jag tror mycket väl att flickan kommer få det bra hos henne.

Ja då är det påskhelg som väntar. Dags att åka till Blåkulla. Är det någon som åker med? Eller ni kanske redan är där. Jag önskar er alla an en riktigt glad påsk!

Intressant?

2 reaktioner på ”Glad påsk alla vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: