web analytics
Gå till innehåll

Glad Påsk älskade vänner

Jag är helt död. Det känns så iaf. Jag var sjuk i veckan som gick. Sedan kände jag mig bra och återgick till vardagen. Det varade två dagar, sen var det kört igen. Jag låg pall i två dagar och är på väg tillbaka igen, men det är segt. Jag har ont i huvudet och är så trött så trött. Det känns att man börjar bli gammal. Det tar längre tid för kroppen att återhämta sig, annars har jag bara råkat ur för en ordentlig influensa som vill vara seg.

Min dotter befinner sig på Gotland just nu. Hon åkte med sin kompis och hennes familj dit. Hoppas hon har det roligt men det har hon säkert. Annars hade hon nog hört ifrån sig. Hon skrev att hon var världens smartaste ungen i världen. Hon hade glömt sin tandborste men det ordnade sig ändå för det gick ju att skaffa en där....hahaha....min dotter i ett nötskal.

Idag blir det retser från gårdagen. Vi hade snitzel med potatis och sås. I morgon blir det påskmat för hela slanten. Fredrik jobbar så det får bli senare under dagen som det blir något påskäggsletande för barnen. De kommer att tjata ihjäl mig har jag en känsla av.

I morgon är det Loppis i stan. Jag skulle ha stått där jag med men jag hoppar på det. Jag vågar inte för risken är att jag står och blir kall och blir sjuk....igen.

Jag önskar er alla en glad påsk. Sköt om er!

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Glad Påsk älskade vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: