web analytics
Gå till innehåll

Glad Påsk på er :-)

Då är det snart påsk. Det ska bli både gott och mysigt. Någon påskpynt blir det inte. Den helgen försvinner snabbt förbi. Men det barnen gör och har gjort i skolan har vi alltid framme. Det blir väl någon kyckling här och där.

I morgon ska vi koka ägg och då blir det lite konst på dom med. Det brukar vara uppskattat. Om inget annat så blir det lite kladdigt och barn brukar inte bry sig så mycket på det 🙂

Var nere i stan häromdagen och såg att de har satt upp en stor kyckling på torget. Nedan ser ni ett foto på den. Ja det var fint med en kyckling. Stan brukar vara dåliga på att pynta annars. Det brukar bara vara till Skördefesten tycker jag.

Dock så brukar det finnas lite påskkärringar här och var som har störtat i träd eller i höbalar. Vi får väl se om vi kan se några i morgon.

Idag blev det pizza till mat. Får ju passa på när halva styrkan av familjen inte är hemma 😉 Jag tog ingen pizza utan det blev en falafelsallad. Jag är inte så stor i maten numera så jag blev mätt på hälften. Men gott var det!

Innan middagen så satt jag på fiket och tog en kopp kaffe med kanelbulle tillsammans med en vän. Det var gott det med. När jag tänker efter så har jag nog varit lat idag. Ingen matlagning och ingen fika hemma 🙂 Det innebär ingen disk 🙂

Jag önskar er alla en Glad Påsk. Hoppas ni får en fin och trevlig helg. Ingen snö och inget regn...förhoppningsvis. Kram på er!

Glad Påsk

Pizzaplaneten

Pizza

Pizza

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: