web analytics
Gå till innehåll

Gladiatorerna och Farmen

Denna dagen har varit så seg. Det har känts som att tiden har stått stilla. När kl var runt 15 idag så kändes det som att den var 19 i stället. Nu är det dock kväll och det är dags för mig att lägga mig.

Mitt socker har legat högt och jag har inte känt mig som människa och det är väl därför som jag tycker att tiden gått stilla för jag har inte mått riktigt bra. Nu är sockret på väg ner iaf. Nu är det "bara" på 10,9. Även det är högt men det är bättre än tidigare.

Vi såg på gladiatorerna och farmen i kväll. Det finns 20-21åringar som är gladiatorer i programmet. Jag undrar hur mycket de tränar egentligen för de är rätt så stora med tanke på deras ålder. Ja ålder har kanske inte med det att göra men de har ju inte haft så många år på sig att träna sig stor.

Ikväll var det första gången som en tävlande åkte ut från Farmen. Jag tyckte att det var rätt person som vann. Det ska bli intressant o se vad som händer nästa vecka. I trailern som de visade så skulle en krossa en annan tävlande. Jag tyckte att det var elakt sagt och jag hoppas hon faller på sitt eget grepp.

Nu blir det sängen. Jag är dödstrött och har smått ont i huvudet. Så det blir en Ipren och sedan en varm dusch och sedan rakt ner i sängen.

Ha en fin fortsättning på kvällen.
Instagram
Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: