web analytics
Gå till innehåll

Glass och lek

Idag har det varit super fint väder. Till det så passade jag på att dammsuga inne för barnen och Fredrik var ute och klippte gräs. Det var inga tassande fötter här inne då. Sedan blev det kaffe i trädgården och sedan for vi ner till stan och tog vars en glass.

Barnen valde det dom ville ha och till och med jag som inte brukar äta glass, men ibland är det gott. Jag tog en mjukglass i bägare och till det hade jag lakrits topping. Det var gott kan jag säga.

Efter glassen så gick vi rakt över vägen i stort sätt för där fanns en lekplats. Medan barnen lekte där i Fredriks närvaro så passade jag på att kolla till pappas grav. Kyrkogården ligger inte så långt därifrån. Det såg fint ut. Plockade bort 4 rosor som hade vissnat och satte dit en ny bukett blommor. Tagna från trädgården.

Sedan gick jag tillbaka och anslöt mig till resten av gänget. De hade roligt. De gungade och sprang omkring och lekte.- Förutom Stéphanie som hade och göra med sin mobil 😉

Stephanie har en rolig syn på ålder. Det är som när jag var liten ungefär. Man ser ju på ålder på olika sätt och den jag tycker är ung tycker en annan är gammal osv. När vi satt i trädgården så pratade Stéphanie om hur det var på Liseberg i går. Det var en kille som jobbade där som pratade med henne och hennes kompisar. Jag frågade hur gammal han var. Jag vet inte sa hon. Han var en gubbe.

När jag hörde ordet gubbe så tänkte jag mig en äldre herre på en 75-80 år. Min dotter fortsatte att prata och hon sa: Han var en 20 år någonting.

Hmmm....spola tillbaka bandet lite här nu. 20 år och gubbe? Hur ser då min dotter på mig som är fyllda 40??? Jag frågade henne och hon svarade tant.

Hmmm.....tant?! Vad är då de äldre damerna som är runt 75-80 år gamla?

När jag var 18 år gammal så jobbade jag på dagis. Där fanns det en pojke som var 6 år gammal som skulle gifta sig med mig. Det var vad han sa, inte bara till kompisarnas hans utan även till sina föräldrar. En annan kille på samma dagis frågade om han skulle gifta sig med mig när han blev 18 år. Då svarade den här lilla gullungen sin kompis: Nej det kan jag inte. För när jag är 18 då är ju hon död!

Hur gammal trodde han att jag var egentligen? Jag var bara 12 år äldre. Det gör honom till en kille på 28 år och jag lever än faktiskt 😉

Ikväll är det Big Brother och jag tycker fel deltagare sitter på stolen. Jag skulle hellre vilja se Annika, Marcello och Lars. Men man kan inte få allt här i världen. Idag sitter Camilla, Hanna och Vobban. Av tre goda ting så hoppas jag att Vobban åker. Det är rent för lite tjejer kvar i spelet annars.

Visserligen så skulle jag vilja ha ut Annika men det är för att hon är så barnslig. Hon ser bara vad alla andra gör men inte vad hon själv gör. Hon behöver växa upp lite faktiskt. Marcello vill jag ha ut för att han är falsk helt enkelt och väldigt elak.

Vad ni än väljer att göra i kväll så önskar jag er en fin kväll. Sköt om er!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: