web analytics
Gå till innehåll

Glöm det

Stéphanie frågade Hampus igår kväll om han ville sova hos henne på natten. Han tittar på henne o säger -Glöm det.

Ja de små lär sig av de stora 😉

Vi bjöd hem svärmor igår o vi dukade fram till tacos. Sen såg vi på så ska det låta. Dagen idag har börjat för längesen men man känner sig lite slut fast man inte har gjort något. En veckas arbete tar på krafterna. Har man då ledvärk med så känner man ibland att man lever.

Beatrice är iaf hos en kompis nu. Hon kommer hem om några timmar. Benjamin ska på fotbollsträning om en timma och Fredrik jobbar. Jag har en del tvätt att vika o lägga in så det ska jag försöka ta mig igenom, sen när Fredrik kommer hem så ska jag till mitt andra jobb o jobba bort några timmar där. Sen blir det att hälsa på pappa en stund.

Det är min dag det. Hur kvällen blir vet jag inte, men förhoppningsvis lugn o skön 🙂 Lite tv med lite gott på bordet kanske. Vi får väl se.

Har ni några frågor som ni vill ställa mig så passa på o gör det i rutan här till höger. Blogsvar heter den. Den som frågar får svar 😉

Vill ni rösta på min blogg så får ni gärna göra det. Tryck på knappen här undertill.

Vill ni ge min blogg betyg så tryck på den runda knappen här undertill.
 
Inget tvång, men roligt o veta vad ens läsare tycker om ens blogg.

Har du facebook? Vill du få uppdatering där om att det finns ett nytt blogginlägg skrivet? Följ mig på Networkedblogs isf.  Rutan finns här till höger.

Ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: