web analytics
Gå till innehåll

Glöm snön

Kaffe är som godast på morgonen tycker jag. Sitter med en kopp just nu och känner mig som om jag vore i sjunde himlen. Inte dumt det i denna kalla höstdag. Eller vinterdag kan man nog snart kalla det för. Det är så kallt och ruggigt.

Enligt en artikel i aftonbladet så ska vi glömma snön och det ska bli tre grader varmare än normalt. För mig gör det ingenting för jag hatar snön. Vintern är inte min årstid och jag blir förvånad varje vår över att jag har överlevt vintern. Vill ni ha koll på vintern i år. Kolla läget här då.

Det värsta jag vet är att frysa och fryser gör man bara av att titta ut på den grå vardagen som finns här utanför. Jag längtar redan till våren och då har inte ens vintern börjat. Det känns väldigt långt bort just ni den härliga våren.

Jag ska på möte idag som tar någon timma så jag vet vad jag har att göra. Hoppas ni alla får en fin dag.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Glöm snön

 1. Cissa

  Åh, ska det bli en blaskvinter i år? Jag älskar snön! Här på västkusten är det faktiskt behagligast om det är sådär 5-6 minusgrader och snö, det värsta är, som det är nu, mellan 0 och 10 plusgrader. Då är det så fuktigt och kylan kryper in under kläderna, hjälper inte hur mycket man pälsar på sig.

  Men tänk på att om bara 6 månader, så är sommaren på G igen! 😉

  Ha en bra dag!

  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: