web analytics
Gå till innehåll

God gryta

Klockan närmar sig 9 och jag funderar på att gå och lägga mig. Är lite trött i ögonen faktiskt. Jag fick hämta Benjamin i skolan idag för han hade ont i sin mage. Vi hann bara hem nästan innan det var dags att gå iväg igen. Fredrik hann komma innan vi gick så vi slapp att gå och hämta de små. Vi satte oss på en restaurang och åt mat. Jag tog en gryta som var riktigt god faktiskt.

Jag har tvättat småpojkarnas overaller. Det behövdes kan jag säga. Hampus overall hade gått sönder i skrevet så det fick jag laga. Det är snart dags att lägga undan dom så jag tyckte det var onödigt att köpa en ny för dessa dagar som är kvar att använda overallerna.

Jag är bussador och denna gången blev jag uttagen till att buzza Oreo. Runda kakor som barnen längtar efter att sätta tänderna i. Jag ska bjuda på en del och få information om vad de tyckte om produkten. Ska bli spännande.

Barnen är lagda och jag ska nog göra detsamma nu faktiskt. Kanske så blir det en film eller så släcker jag mina blå direkt. Ni får ha en fin kväll alla.

Intressant?

3 reaktioner på ”God gryta

  1. Martina

    Mina barn gillar inte alls Oreos. Annars brukar i allafall dottern gilla kakor.
    Fast jag gillar ju inte heller oreos av någon anledning så hon kanske bara fångat upp min ovilja till de "svarta kakorna" haha

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: