web analytics
Gå till innehåll

God middag och dukat bord

Fredrik lagade maten idag och jag fick sätta mig till ett dukat bort. Skönt och få kunna göra det ibland. Maten var mycket god kan jag tala om. Han är duktig på att laga mat min sambo har det visat sig, så det ska han få göra fler ggr 😉

Jag fick en dvd film i julklapp. Irene Huss, Glasdjävulen. Jag förstår inte varför de måste sätta så många dåliga skådespelare i en och samma film. Denna filmen var den svenska filmen när den är som sämst!

Robin sitter här och spelar sin musik. Han har lite humoristisk smak kan man säga. Det är låtar med roliga texter. Ju nördigare ju bättre tycker han. Han är iofs väldigt duktig på att härma dom och man får många skratt.

Hampus är inne i någon trotsålder. Han är makalös. Han var elak och ville sedan sitta vid datorn och spela, vilket han naturligtvis inte fick. Då ställer han sig med armarna i kors och följer efter mig vart jag än går. Jag sätter mig här i vardagsrummet och han kommer efter. Han sätter sig bredvid Benjamin och tittar på honom när han spelar på datorn. Hampus frågar mig om han får sitta bredvid datorn och jag sa ännu ett nej. Då säger den lille smarta ungen: Varför får jag då sitta här?

Han satt ju "bredvid" datorn och det var ju det han frågade om han fick. Ett litet ljushuvud är han.

Det är snart sängen. Jag är så trött. Det är ett hårt jobb ibland och gå hemma. Det är inte alltid en dans på rosor. Jag var förresten iväg med Hampus på någon syn undersökning på BVC. Han fixade ju inte den på förra kontrollen men denna gången klarade han det galant. Däremot så skickar hon en remiss till Kalmar på öron där. Hampus pratar hest och han har alltid gjort det tycker jag. Men hon tittade på nätet och såg vad de ska göra om de får in hesa barn. Då ska de skickas till öronmottagningen.

Det är för mig ett stort frågetecken men hon borde ju veta som jobbar med det. Jag vet att öron, näsa och hals hänger i hop, men jag förstår inte vad hans heshet skulle vara med hans öron?!

Någon som vet eller tror någonting?

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: