web analytics
Gå till innehåll

God natt o sov gott älskade vänner

Klockan är nattdags och jag ska gå o lägga mig. Jag är helt slut ärligt talat. I morgon är alla barnen i väg. De små är hos dagmamman så det blir lite jobb i morgon. Blir en del men det är rätt skönt o göra annat än diska och städa och tvätta.

Jag förstår inte varför man inte bara går o lägger sig egentligen när man är trött. Jag var helt slut vid 17-draget men inte kunde man lägga sig då?! Men det gjorde faktiskt jag. Fredrik var ju hemma så jag tog en vilopaus då och vilade med gott samvete. Har inte sovit så bra på nätterna så det var behövligt.

Nu har jag varit uppe rent för tog för sent men nu ska jag iaf omfamna kudden. Ha en god natt!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: