Gå till innehåll

God natt och sov gott

Brevet till dig J-----n

Idag var vi och hälsade på några av dina släktingar. Tänk om du la ner lika mycket tid på dom som du gör i min blogg. Sätta en blomma på gravarna är kanske för mycket begärt?! Men det är lugnt. Vi var där idag och satte några tulpaner. Påskliljorna som vi satte förra veckan stod kvar.

Vi passade på att sätta blommor i minneslunden med och ett ljus tände vi med. Sedan var det min pappas tur. Tulpaner och rosor samt några tända ljus. Inte för att vara sådan men jag kan inte låta bli att tycka att pappa har en av de finaste gravarna. Jag vårdar min fars minne med glädje.

Mvh Elisabeth

Ja det var det. Idag har jag umgåtts med min familj. Jonatan grillade idag. Det var riktigt gott. Nu ikväll spelade vi spel. Alltid roligt. I morgon har barnen ledigt från skolan o sen är det röd dag på tisdag.

Vad ska ni andra hitta på med då? Önskar er en fin valborg. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: