web analytics
Gå till innehåll

Goodbye med Katey Sagal

Idag har jag fått massor gjort. Ja massor och massor men en hel del i alla fall. Jag har städat toaletten. Torkat fönster, dammsugit och torkat golv. Nu känner jag mig något sliten men otroligt nöjd. Tog en varm dusch för att mjuka upp mina stela leder och det var skönt. Just nu sitter jag och lyssnar på Goodbye med Katey Sagal. En mycket fin låt som hon gör så otroligt bra.

Jag och Fredrik har börjat och se på serien Sons Of Anarchy. Den är ju så bra. Vi har länge på att se den och nu när vi har börjat så har vi svårt för att sluta. Den är på 7 säsonger och vi är på den femte. Jag vet hur den slutar men jag vill ändå se hur det går hela vägen dit.

Sitter och väntar in Fredrik. Han är på övning. Jag fick en bok som heter Öland brinner av Fredrik som jag har börjat och läsa. Ska kanske läsa några blad i sängen i stället?! Det är avkopplande att läsa tycker jag.

Jag hoppas ni har haft en fin dag annars. God natt och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: