web analytics
Gå till innehåll

Gör inte mer än vad du orkar

Då närmar det sig jul. Ojojoj...vad tiden springer iväg. Jag hinner inte med. Inte blir det bättre dagarna innan självaste julafton. Det är då man ska handla in det sista. Fast man springer från den ena affären efter den andra med påminnelselapparna i handen så är det alltid något man glömmer. Ja det är denna veckan som är den stressigaste. Ja ser känns stressigt men jag ser fram emot julafton.

Jag har slagit in några julklappar till barnbarnen. Passade på när jag behövde annat och tänka på. I flera dagarn nu så har jag känt ångesten komma krypande på förmiddagarna. Idag var inget undantag. Försöker se ett mönster. Kanske kan man få svar på varför ångesten kommer.

Igår var jag på terapin. Haft uppehåll i 4 veckor. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad jag har gjort dessa veckor. Ibland går tiden långsamt och Ibland väldigt fort. Som sagt, jag hinner inte med. Jag är ofta trött. Blir fort trött. -Gör inte mer än vad du orkar. Ja så brukar min terapeut säga. Jag försöker tänka på det. Jag försöker varva ner och bara göra det jag orkar. Det är då den inre rösten säger: - Vad lat du är!!!

Jag vet egentligen att det inte är min röst jag hör egentligen utan omgivningen som jag befann mig i. Det sades inte högt till mig utan det var om mig. Idag försöker man göra allt för att få bort den rösten i huvudet. Hur mycket jag än fixar och donar så finns rösten där. Jag ska lova mig själv förändringar och jag ska försöka hålla mig till dom. Inte det lättaste men det är ett måste. För min hälsa.

Nu är det kväll och jag ska lägga mig tidigt. Jag önskar er en fin kväll. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.