web analytics
Gå till innehåll

Gordon Ramsay ❤

September bjuder fortfarande på varmt väder och sköna dagar. Dock så känner jag av att det är höst. Men jag försöker ta dagen som den kommer.

Vi har hjälpt min svärmor att flytta. Idag var jag i hennes gamla lägenhet och ställde i ordning lite. Tog ut det mesta av resterande sakerna till uterummet så det blir lättare att städa lägenheten. Tänkte ta mig an den uppgiften i helgen. Den nya lägenheten är ljusare och så mycket finare. Hon har en fin uteplats som hon kommer få nytta av när våren kommer. Skönt för henne att kunna sitta där ute och njuta av grönskan.

Jag har börjat titta på de första säsongerna av MasterChef. Jag älskar Gordon Ramsay. Den dagen vi kan ta oss till London så vill jag gå till Restaurant Gordon Ramsay. Det kommer bli dyrt men jag är säker på att det kommer vara värt det 😊

Jag hoppas att ni har en dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning på dagen. Kram kram ❤

Funderar på om jag skippa mitt hår kort. Kommer jag att klä i det tro? Har nästan alltid haft långt hår men kanske så ska man våga att förändra?!
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: