web analytics
Gå till innehåll

Gotlands Jernväg

God morgon alla glada. Här skiner solen men det har regnat i natt. Inget roligt men jag tror att det blir fint under dagen. Får hoppas på det iaf. Vi ska åka tåg på Gotland idag. Ja jag vet, det finns inga tåg på Gotland men det finns en förening som har förvarat lite järnvägsspår och satt upp en runda som vi turister och fasta boende kan få åka på mot en liten avgift. Vi åkte den rundan förra året med och barnen älskade det.

Det blir säkert en massa foton idag med. Så som det brukar bli. Igår tog jag 450 st på Kneippbyn men man kan ju inte lägga upp alla då det tar så stor plats. Jag älskar att fotografera. Min systemkamera saknar minneskort och det verkar vara svårt att få tag på så jag kör med min mobilkamera.

Jag har Nokia och de ger bra foton men Stéphanies och Pontus mobiler ger mycket finare foton än mina.Jag ska nog ha en sådan telefon som de har nästa gång. De har en Iphone. Det finns många fina Iphone skal till dom med. Jag kommer ihåg min första mobil telefon. Det var en Alkatel och jag tyckte den var så fin. Den var klumpigare än dagens och den såg egentligen inte fin ut nu när man har sett så många andra men då var den en skönhet. Man kunde dock inte byta skal på den och man kunde inte fotografera med den heller.

Ni får ha en fin dag. Det ska jag försöka ha.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: