web analytics
Gå till innehåll

Gråtande barn

Finns det något värre än att höra ens barns gråt och förtvivlan? Jag har svårt för att tro det. Vi lämnade de små på dagis och det går bra för Hampus men för Pontus som är van att bli lämnad tillsammans med Hampus har det inte lika lätt.

Han vill till dagis men när vi kommer dit så vet han att vi ska gå och då börjar han att gråta. Han klamrar sig fast vid en och gråter. Det r så hemskt. Det var likadant i går. Jag ringde efter deras frukost o frågade hur det gick o det gick bra. Han hade slutat att gråta och åt bra med frukost.

Det blir förmodligen likadant idag men det sista en annan såg var hans gråtande ansikte. Hemskt. Ska ringa om en stund och fråga hur det gått. Han trivs annars på dagis men det är just det där ögonblicket när mamma ska gå.

Snart är det jobbdags. Ska gå upp till pappa med en sväng idag. Var där en stund med Robin i går och hade en trevlig stund. Ikväll ska jag städa och hinner jag så blir det ett inlägg om helgens bravader 🙂

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

4 reaktioner på ”Gråtande barn

 1. Maja

  Jag som förr i tiden jobbat mycket på förskola vet att i samma stund du går så torkas tårarna...
  Men det är jobbigt ändå.
  Bäst är att vara positiv, glad och bestämd och lämna "snabbt". Inte dra ut på det hela.
  Ja, det vet du säkert redan.
  Ha det så bra!

  Svara
 2. Smulan

  Han slutade att gråta efter en stund vilket jag oxå trodde att han skulle göra men det är hemskt iaf. Han hade ätit bra med frukost o han lekte så glatt när jag hämtade honom 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: