web analytics
Gå till innehåll

GRATTIS

Idag fyller min svärmor år. Ett stort grattis till henne! Jag och Fredrik var ute och gratulerade henne på Fredriks lunch. Hon skulle ut och svira med några kompisar till henne. Hon fick en bordslampa som är genomskinlig och ett halsband som jag har gjort till henne. Bild finns nedan.

Hon bjöd på en jättegod smörgåstårta och en smaskig tårta sedan till kaffet. Vi blev mätta och nöjda. Vi ska ut en kväll nu inom den närmaste tiden för barnen vill oxå gratulera henne.

Jag har pusslat lite idag. Jag gjorde ett halsband och några änglar. Bilder finns nedan.

Jag har pratat med stora sonen i telefon och vi hade en trevlig pratstund. Barnen är lagda och de sover som stockar och själv funderar jag på att lägga mig och kanske läsa en bok. Jag håller ju på med en bok: Hur kunde hon heter den. Den är faktiskt rätt så bra men sorglig.

Det finns en vinnare till den personliga almanackan. Jag säger ett stort GRATTIS till Erika. Ge mig din mailadress så skickar jag den vidare till sponsorn personlig almanackaJag tackar även Personlig almanacka för ett mycket fint samarbete. 

Påminner om mina tävlingar som jag har igång här i bloggen. I morgon går tävlingen där man kan vinna en Goodiebag från Dinsey ut. Vill du vara med och tävla på den så Klicka här.

Vill ni vara med och tävla om priser på ett värde upp till 300 kr hos Uffes saker och tingTryck här.

Ni får ha det så bra och sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”GRATTIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: