web analytics
Gå till innehåll

Grattis älskade Carina ❤

Idag är det din dag. Ett stort GRATTIS till dig. I normala fall, så som det borde fått varit så hade jag ringt till dig och gratulerat dig på din dag. Skickat ett sms men några väl valda ord. Skickat en bild, ett hjärta. Ja något som skulle visat hur mycket jag tänker på dig och på hur mycket du betyder för mig.

Jag hoppas du har det bra i din himmel. Idag var jag och Stéphanie på kyrkogården här i Nybro och satte en vacker bukett till dig i minneslunden. Jag tror du skulle tyckt om dom.

Saknaden är mycket stor Carina. Jag känner mig halv. En bit av mitt hjärta är sönder men vetenskapen om att du inte lider idag och har ont lindrar lite grann. Dock så hade jag gett allt, precis allt jag äger och har för att få höra fin röst ännu en gång.

Jag hoppas du har det bra och att du kan röra dig obehindrat. Dansa bland molnen Carina och känn friheten i din själ. Du är älskad, du är saknad ❤

Grattis än en gång min älskling ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: