web analytics
Gå till innehåll

Grattis Fredrik ♥

Idag fyller min kära sambo år. Det är 9 år sedan som vi blev ihop. Vart har dom åren tagit vägen? För 9 år sedan så hade vi bara träffats två ggr och jag blev bjuden att komma på hans födelsedag då han blev 35 år. jag kunde inte åka. Jag var ensamstående med 5 barn och jag var tvungen att prioritera. Jag ville åka men kunde inte.

Jag gick och tänkte igår medan jag köpte hans presenter om dessa år. Det känns som att jag har suttit i en glasbubbla och bara sett åren passera.  Nu menar jag inget negativt med det utan tiden har gått fort. Rent för fort. Jag berättade det för min väninna i går och hon säger: Tänk, Hampus är ju 8 år.

Ja Hampusen. Han har blivit stor och ska upp till andra klass till hösten. När jag berättade om livet i en glasbubbla för min sambo i går kväll så frågar han skämtsamt: Du tycker det har varit bortkastade år?

Nej det vill jag definitivt inte påstå. Jag tycker åren har gått fort och det är väl et bra betyg?! Mår man inte bra så går tiden långsam. Idag blir det ett litet kalas här hemma. Fredrik jobbar nu men i eftermiddag ska det bli lite presenter och tårta.

Grattis Fredrik. Jag  hoppas du får en fin dag ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: