web analytics
Gå till innehåll

GRATTIS HAMPUS!

Idag för fyra år sen låg jag på BB och tittade på min nyfödda son. Han föddes på förmiddagen kl 11:11. Jag fick värkar på morgonen vi 06:50. Vi åkte in till Kalmar så vi var där vid 08:10. Sen var det bara att vänta tills den lille skrutten ville komma ut.

Förlossningen gick bra men den var jobbig. Hampus som barnet skulle få heta var stor. Han vägde 4260 och var 50 cm lång. En liten klump men fruktansvärt söt!

Jag hade graviditetsdiabetes och mina värden pendlade rätt så bra. Jag var inte så långt gången när jag fick veta att jag hade grav-socker men det tog lång tid innan jag fick hjälp så jag fick ta insulinsprutor, men det gick bra.

Han hade som de andra barnen hade som nyfödd-gulsot.  Inte den vanliga gulsoten utan den som de kan få om man är RH-Negativ som jag är. Han fick sola en vecka sen fick vi hem Hampus. Han föddes med blåsljud i hjärtat, men det växte igen som tur var.

Nu har det alltså gått 4 år sedan den dagen o det känns som om det var i går! Tiden går verkligen fort.

Lite foton från dagen. Här öppnar han paket för fullt.

Vi brukar göra som så att den som fyller år får bestämma vad som ska bjudas på. Hampus valde pannkaka till middag. Det var inte förvånande för hans älsklingsmat är pannkaka. Han o Pontus åt det medan vi andra åt ungspannkaka med fläsk i. Till efterrätt så blev det glass med sås och strössel. Han ville inte ha tårta.

Här sitter födelsedagsbarnet i farmors knä. Hon var efterlängtad. Han har frågat efter henne hela dagen idag och gissa om han blev glad när hon kom!

Här är två av alla sakerna han fick idag.

Den stora sopbilen fick han av farmor. Han fick även godis och ballonger med hans namn på. Tåget med nalle Puh o hans vänner fick han av oss. Den hade han sett ut inne i leksaksaffären innan. Den ville han så gärna ha. Han älskar nalle puh!

Han fick även en dvd som handlar om båtar. En klassiker som går på disney kanalen. Han fick även en fotboll. Han tycker om att sparka boll med Benjamin. Rack med boll tyckte han oxå var roligt.
Just nu leker han för fullt. Lillebror Pontus har däckat. Det har varit en tuff dag med massor med bus och stim o stoj. Det är så det ska vara på en bra födelsedag 🙂

Follow En 7  barnsmammas vardagsliv

6 reaktioner på ”GRATTIS HAMPUS!

  1. Iris

    Grattiskram till Hampus igen och tack för vi fick se de fina bilderna. Ballongerna fick han från Josefin - sin storasyster - som hittade ballongerna med hans namn på.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: