web analytics
Gå till innehåll

Grattis lille Aijlan ♥️

Vilken underbar helg det har varit. Det var meningen att vi skulle stå på loppis i Borgholm men enligt en väderapp så var risken för regn 97%. Inget roligt väder att vara ute i så vi struntade i det. Dock så blev det en tur genom stan som besökare. Förr...Då menar jag förr ca10 år sedan så var det fullt på Storgatan. Det var loppisbord från höger till vänster. Nu var det väldigt glest. Vi hade kunnat stå för inte blev det regn inte, men det hängde i luften. Efter loppisrundan så åkte jag och Fredrik ner till Skåne för att gratulera lilla Aijlan som fyllde 5 år.

Ett stort GRATTIS till dig lilla vän ♥️

Idag så firades Aijlan hos sin mormor och morfar. Det var jättetrevligt. Jag kände ingen där men det var så lätt och enkelt. Man kände sig välkommen. Igår firade vi Aijlan hemma hos min son och flickvän. Det blev god mat och tårta som efterrätt. Idag blev det både tårtor och kakor. Supergott. Jag tror jag har gått upp några kilon denna helg haha.

Vi sov över hos min stora son och hans flickvän. Lilla Lilly som inte är så liten blev överlycklig för att se mig. Hon la sig rakt lång över benen. Skulle kramas och pussas. Hon är rolig för går jag så går hon fot med mig 🥰

Det har varit en fin helg. Tack André och My ♥️

Hur har eran helg varit? Vad har ni gjort? Önskar er en fin fortsättning på dagen ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.