web analytics
Gå till innehåll

Grattis min älskade son

Idag fyller du 22 år. Tiden går verkligen fort. Jag har dåligt minne men jag kommer ihåg denna dagen då du föddes fast det gått så många år. Du blev mitt första barn och jag var bara 21 år gammal. Veckan tidigare så stod det klart för mig att jag skulle bli ensamstående mamma. Jag var rädd, jag var förväntansfull, jag var orolig. Hur skulle det gå? Hur skulle jag klara av att ta hand om ett litet barn själv? Jag hade ju inte hunnit förbereda mig.
 
Värkarna kom inte igång av sig själv utan jag fick dropp som skulle hjälpa värkarna på traven. Vattnet hade gått så jag visste att du skulle komma denna dagen. Kl 16:16 blev jag mamma. Från första stund jag såg dig så försvann all oro, all rädsla och kvar fanns bara glädjen. I min famn hade jag världens finaste baby. Ett litet gossebarn som stal mitt hjärta. Du föddes en månad för tidigt och du var så liten. Du vägde 2400 gram och var 44 cm lång.
 
Av olika skäl kan jag inte gratulera dig personligen öga mot öga men jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en fin födelsedag. Jag älskar dig mer än livet själv och mina tankar finns hos dig. Njut av dagen och fånga ögonblicken.
 
Puss och kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: