web analytics
Gå till innehåll

Grattis min flicka!

För 12 år sedan låg jag på Lunds BB och hade fött världens goaste flickebarn. En liten gullefjun. Hon var 49 cm lång och vägde 3840. Jag trodde de hade vägt henne fel för hon verkade inte vara så "tung" men det stämde. Hon fick sola då jag är RH-neg och hennes värden steg. Men annars var hon frisk.

Stéphanie är en tuff tjej som har skinn på näsan. Hon säger vad hon tycker och hon står för det. Hon har starka åsikter och det hon anser vara fel försöker hon ändra på.

Hon är hjälpsam och älskvärd. Jag är verkligen överlycklig som får äran att vara hennes mamma.

Grattis Stéphanie. 

Det är idag 12 år sedan du såg dagens första ljus, ändå känns det som det var i går som jag vaggade dig till sömns i mina armar.
 
Grattis än en gång. Kom i håg. Mamma kommer alltid finnas vid din sida.  

Älskar dig. Puss o kram. Mamma
 

Vi började dagen med att sjunga för henne o ge henne frukost på sängen. Sen fick hon öppna några presenter. Hon blev glad för det hon fick. En tunika och en mascara. Men det som stod på altanen blev hon nog mest lycklig över. En helt ny cykel som hon länge önskat sig.

 

Det blir mer i eftermiddag men först ska vi till Kalmar sjukhus. Stéphanie ska röntga sitt huvud. Hon har haft huvudvärk en längre tid o läkarna vill förvisa sig om att det bara är barnmigrän hon har o inget annat. Får verkligen hoppas på det!

 Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Grattis min flicka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: