web analytics
Gå till innehåll

Grattis min flicka

Min ena solstråle blev 13 år idag. Stora flickan har hon blivit. Ja flicka ska man kanske inte skriva men det är vad hon är för mig men hon ser mer ut som en liten dam. Hon har blivit stor.

Hon blev glad för sina presenter. Av mig och Fredrik samt från sina syskon så fick hon 300 kronor som hon ska använda när hon åker till Kalmar. Hon ville köpa kläder och nu är hon så pass stor så hon kan handla det hon vill ha själv. Hon har sparat undan lite pengar sedan innan så de kommer väl till pass nu. Hon fick även en tidning som hon ville ha och ett skrivet presentkort som byts ut till två cd-skivor. Hon vill ha Melodifestivalen 2011 och en skiva med Erik Saade så det ska hon få så fort vi trillar över dom. De finns inte här i stan men i Kalmar finns dom.

Av pappa fick hon en biobiljett och av Iris fick hon en biljett till Viktoriadagen. Erik Saade ska ju uppträda där. Samt så fick hon 100 kr. Av Peter, Maria och Marcus fick en klocka som hon kan ha på väggen. av mamma och Lasse får hon när de träffas i Juni.

Stéphanie blev mycket nöjd med dagen. Den började med frukost på sängen sen blev det skola för henne. Efter skolan cyklade vi upp till pappa och tog en fika med honom. De blåste så dant idag så vi kunde inte ta hem honom. Sen kom Iris hem till oss och fikade. När barnen fyller år så får de välja vad det ska bli för middag och Stéphanie valde pizza från Pizzaplaneten här i stan. De har goda pizzor.

Nu har jag 3 tonåringar. Nu dröjer det lite innan nästa blir tonåring, men då får jag två på en gång 😉

Grattis min flicka. Du må vara stor men för mig kommer du alltid bli liten 😉

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Grattis min flicka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: