web analytics
Gå till innehåll

Grattis min tös

Min älskade och fina dotter fyller år idag. Inte den lilla utan min äldsta flicka Stéphanie. Dagen började med att jag ensam gick upp och sjöng första frasen i Ja må hon leva. Jag ville bespara henne resten hahaha. Jag hade äpple och en drickyoghurt med mig. Hon blev nöjd för hon hade själv valt det. Beatrice plockade en tulpan igår så den fick hon tillsammans med en hundralapp. Hon skulle fika med sina kompisar i Kalmar efter skolan.

Sen har dagen gått iväg. Hon önskade sig hemmagjorda biffar med gräddsås och potatis och lingon så det fick hon. Det blev inte många biffar över på de 2 kg färs som jag hade så maten blev lyckad. Iris och Maria var bjudna så de var med och åt middag. Sen under fikat så delade i ut presenterna. Jag sa att vi inte hade så många paket till henne. Bara två st. Hon blev glad och började öppna paketen. När hon skulle öppna det andra så såg hon att det låg flera paket i det paketet så det var bara att öppna lite till.

Av Iris fick hon  ett fint kort med 300 kr i. av Maria fick hon smink, nagellack med nagellackborttagning. Hon fick även lotion som doftade så gott. Av familjen fick hon två ljus som var med LED och handdukar. Nagellack (tur hon samlar på dom) roll-on och mascara. Hon fick 3 minitriss där hon vann 10 kr och sedan fick hon 500 kr. Nu kan hon shoppa om hon vill eller vara smart och spara pengarna. Det gör hon som hon vill.

Jag tror hon fick en fin födelsedag. Tänk att min lilla flicka redan är 17 år?! Tiden springer iväg fort. Det var inte så längesedan som hon låg i en barnvagn och kallades för Gullefjun.

Grattis min älskade flicka på din stora dag. Jag älskar dig <3

Födelsedag

Kalas

Kalas

Kalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: