web analytics
Gå till innehåll

Grattis på fars dag Fredrik

Det finns många bra pappor. Själv hade jag en av de bästa och honom skrev jag om tidigare. Det var min egen älskade pappa. Det finns en till och det är min sambo. Han är absolut den bästa pappa man kan ha till sina barn. Han finns där alltid för barnen och han tar alla barnen som sina. Barnen älskar honom över allt annat och det har dom bevisat idag. 
Han fick en mugg där det står att han är världens gulligaste och snällaste pappan, samt en bok om Keith Richards som heter Livet. En liten porslins nalle där det stå Jag älskar dig på och en bukett fina blommor samt så fick han en DVD film.
Presenterna och blommorna fick han på morgonen. Han serverades med kaffe och smörgås på sängen.

Sedan var det dags att åka till kyrkan för Beatrice var med i kören och man ville ju inte missa henne där. De är så duktiga alla barnen. Efteråt så tog vi en fika som de har efter gudstjänsten.

Vi tog sedan en tur till gravarna. Vi började med att köra till Elavi Kapell där pappa ligger. Jag är där minst en gång i veckan och tittar till graven. Tänder ett ljus som varar i 48 timmar och jag sätter blommor. Några av blommorna stod fortfarande så fint sedan förra helgen så de fick vara kvar, men liljorna hade gjort sitt nu, men de har stått jättefint i 14 dagar. Jag satte en ny bukett blommor samt så tände vi ett ljus för honom. Det blev jättefint tycker jag.

Vi tittade även till Thomas grav. Det är Fredriks storebror som dog för några år sedan. Där är också alltid så fint så denna gången var det inget undantag. Vi satte tre små blommor bland alla de vackra rosorna som stod där.

Utsikten vid Elavi Kapell är underbar tycker jag. Var gång vi åker dit med bil så brukar jag ta ett foto på havet som går bakom kapellet. Jag vet inte varför egentligen som jag gör det utan det har bara blivit så.

Färden gick vidare ut till Köping där Fredriks pappa ligger. Jag fick aldrig äran att träffa honom vilket jag hade önskat att jag hade fått göra. Han dog några år innan jag träffade Fredrik. Jag har förstått att han var en fin man och mina yngsta söner har många drag från honom säger dom. Det hade varit roligt att fått se det med egna ögon. Vi satte även blommor vid hans grav och vi tände även ett ljus för honom.

Dagen har verkligen sprungit iväg. När vi kom hem från gravarna så var det redan eftermiddag. Vi tog det allmänt lugnt och sedan gick jag och Stéphanie och handlade. Fredrik ville ha Chili con carne med ris så det blev dagens middag. Det var riktigt gott om jag får säga det själv. Det var längesedan vi hade det så det passade bra.

Efter maten så tog vi det lugnt ännu en gång och sedan var det dags för dajmtårta till barnens förtjusning.

Ja det syns på barnen att det var gott...hahaha...de har tårta och mat runt munnen. Men det är härligt att se. Nu är det dock dags för dom att bli rena. Det är duschdags och sedan sängdags.

Grattis till alla pappor. Jag hoppas ni har haft en fin och mysig dag!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Grattis på fars dag Fredrik

  1. Anna

    Kul när barnen ordnar med egna preseneter, de känns som papporna hyllas mer 🙂

    Jag var o tände ljus på pappas grav jag me idag, går dit minst en gång i veckan.

    ha en bra kväll! kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: