web analytics
Gå till innehåll

Grattis på födelsedagen <3

Grattis älskade pappa på din födelsedag. Du skulle blivit 81 år idag. I normala fall så hade vi bjudit hem dig här på middag och fika. I stället så sätter jag en blomma på din grav och tänder ett ljus.

Den dagen du dog så satt jag ensam hos dig. Jag visste hur det skulle sluta och jag hade försökt att förbereda mig för det som skulle ske, men hur mycket jag än försökte göra det så blev jag chockad och förtvivlad ändå. Att se någons liv släckas bara så där kändes ofattbart.

Idag är det 7 år sedan du kom till ön. Det var samma dag som du fyllde 74 år. Jag är ändå glad att du fick dina sista år i livet här på ön tillsammans med oss. Du var aldrig ensam. Du hade alltid någon. Det känns bra.

Jag hoppas du har det bra där du är idag. Är det någon som förtjänar det så är det du. Du finns hos oss varje dag för vi bär dig i våra hjärtan. Grattis på födelsedagen. Må änglarna sjunga för digLinjeVissa dagar är tyngre än andra när det gäller att bära en sorg. Dagar som högtider och födelsedagar påminner om det som varit och hur det är just nu. Man får glädjas av de ljusa stunderna man har och ta fram de fina minnena man har sparat under året. Idag har det blåst som bara den. Jag ska ändå upp till graven och sätta rosorna jag har köpt och jag ska tända ett ljus för pappa.

Sorg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: