web analytics
Gå till innehåll

Grattis Pontus <3

Mitt yngsta barn blir 10 år idag. Nästan precis för 10 år sedan så kom han till världen. Vi firade honom här hemma. Alla hans syskon är här samt de vuxnas andra hälft. Mina tre barnbarn är här med. Det är så skönt att få ha hela sin familj runtomkring sig. Speciellt en sådan här dag och speciellt efter det tragiska nyheterna som nådde oss igår.

Min mamma, Lasse, Diana och Peter skickade pengar till Pontus. Stéphanie och Jonatan köpte en stor nalle till honom. Han älskar ju nallar. André,  Angelica och Alizia gav honom 300 kronor och Robin och Tove samt barnen gav honom ett stativ till hans datorskärm. Av mig, Fredrik och övriga barn så fick han spel, ben till en datorskärm samt en halv dator. Låter som snålt men den andra halvan fick han i julklapp.

Som vi alltid gör när någon fyller år så får den som fyller år välja mat. Pontus valde att vi skulle åka till Sibylla som öppnades för en månad sedan. Så dit gick vi. Hemma fikade vi med daimtårta och hemmagjorda chokladbollar. Vilket han också valde. Han är nöjd med sin dag.

Ett stort GRATTIS till dig min stora pojk!

Pontus Pontus Pontus

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: