web analytics
Gå till innehåll

Grattis Robin!

Igår för 19 år sedan födde jag en gosse till världen. Han vägde 3390 gram och var 50 cm lång. Idag är han betydligt längre än så. Förlossningen gick fort. Endast 1 1/2 timme men den var jobbig ändå. Jag hann inte med riktigt. Jag fick lön för mödan i alla fall när allt var klart.

Jag levde i ett förhållande då men han var inte pappan till barnet. Tyvärr så ville hans biologiska pappa inte ha något med barnet att göra men det var hans förlust. Dock så tyckte jag synd om min son som hade en sådan pappa som inte ville bry sig. Idag är Robin själv pappa. Han har en liten dotter på snart 7 månader. Det är roligt att se dom tillsammans.

Ett stort GRATTIS till dig Robin! Idag blir det i efterskott. Han firade med sina kompisar igår så han var inte hemma. Jag hade Nellie igår eftermiddag och kväll samt i natt. Nu är jag lagom trött. Men hon är duktig. Hon vaknade två gånger under natten men det var för att hon hade tappat sin napp. Tredje gången ville hon ha mat.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka piggna till. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: