web analytics
Gå till innehåll

Grattis Robin

Idag känns det något bättre. Var i en svacka i går och då känns allt så tråkigt. Till och med min blogg kändes tråkig. Men ni som känner mig vet att jag förmodligen  inte kan hålla mig härifrån. Jag tycker det är roligt att skriva och det är så skönt att kunna skriva av sig. Ibland går fingrarna själv över tangenbordet och ibland så är det som i går. Jag visste inte vad jag skulle skriva om för allt verkade så tråkigt.

Småkillarna var hemma igår och de hade verkligen myror i byxorna. Idag är de på dagis och får springa av sig där i stället.

Idag fyller min älskade son Robin 15 år. Det är inte klokt. 15 år! Det minns det som om det vore igår som jag fick honom. Jag var rund när jag bar honom och alla trodde att det skulle bli en flicka, men det blev en söt pojke som verkligen ville vara hos mamma hela tiden. Jag kände dagen innan att något inte stod rätt till. Jag hade sammandragningar men jag visste inte att det var det då. Jag hade fött ett barn tidigare men de fick sätta igång det med honom så jag visste inte hur det kändes med en helt vanlig förlossning som sattes igång av sig själv.

Morgonen efter (idag för 15 år sedan) så sa jag till min dåvarande sambo att det nog var dags. Klockan var då 06:30. Vi åkte hem till mina föräldrar och lämnade av André hos dom och sedan for vi till BB i Lund. Han föddes 4 timmar senare men efter det värkarna kom igång så låg jag bara i 2 1/2 timme. Inte så lång tid men det var en jobbig tid.

Sonen ville ut innan jag var redo och barnmorskan fick stoppa utgången för sonen för det gick för snabbt. Där låg jag i en båge och höll på att sprängas. Strax därefter kom det en söt och charmig kille som vägde 3390 gram och var 50 cm lång. Han var så söt. Jag är RH-Negativ och jag stötte bort fostret under min graviditet men han blev kvar och hans värden höjdes efter förlossningen. Han fick sola i kuvösen på neonatal avdelningen. Han var störst av alla barnen 😉

Idag är han 15 år och vill ha moped. Var tog de andra åren vägen?

GRATTIS ROBIN!

Jag hoppas du får en superfin dag.

Intressant?

2 reaktioner på ”Grattis Robin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: