web analytics
Gå till innehåll

Grattis Sebastian ❤️

Vilken mysig dag det har varit. Jag och min dotter Beatrice gick till Kalmarsundsbadet och solade några timmar. Sedan for vi tillsammans med min äldsta dotter in i olika affärer för att handla till Sebastian som fyller 5 år idag.

Tänk att det redan har gått 5 år?! Liten blir stor. Han älskar dinosaurier så det fick han en del av sin pappa, Sarah och syskon. Vi köpte bland annat spel, vattenleksaker och godis. Han blev glad för allt han fick...God unge!

Nästa barnbarn som fyller år är Liam men det är inte förrän i november. Därefter är det Wiljas tur. I år blir mina tvillingarna 20 år med. Det blir mycket kalas i alla fall 😊

Igår var jag på terapin. Nu har jag 4 veckor ledigt. Ska försöka tänka på min återhämtning under dessa veckorna. Måste tänka på att inte göra mer än vad jag faktiskt orkar. Det blir en utmaning som min terapeut brukar säga...och det är verkligen en utmaning. Att stanna upp där man i regel brukar springa är inte lätt...men övning ger färdighet 😊

Ha en underbar kväll. Sköt om er ❤️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: