web analytics
Gå till innehåll

Grattis till mina tvillingar

Idag för 13 år sedan så förgyllde två individer mitt liv. Jag födde två välskapta bebisar denna dag. Pappa körde in mig på BB tidigt på morgonen men det skulle dröja 12 timmar innan de skulle få se dagens första ljus. Jag låg mitt i en skilsmässa så mellan värkarna så skrev jag under papper och pratade med min advokat i telefonen. 

Benjamin föddes kl 16:58. Han vägde 3310 gram och var 50 cm lång. Beatrice föddes kl 17:03. Hon vägde 2840 gram och var 49 cm lång. Fast läkarna sa att jag skulle förbereda mig att föda 3 månader för tidigt så föddes dom i v 38+4.

Ett stort GRATTIS till er Benjamin och Beatrice.  Jag hoppas ni får en fin födelsedag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: