web analytics
GÄ till innehÄll

Grattis till Simona

Jag vann inte resan till Seattle, men jag gratulerar den som vann 🙂 Ett stort GRATTIS till dig Simona. Jag hoppas att hon fĂ„r en trevlig tur till Seattle. Det Ă€r hon vĂ€rd. Hon skrev en mycket bra recension om Femtio nyanser av honom.

Jag vann den andra delen av triologin i alla fall. Det innebĂ€r att jag mĂ„ste köpa trean. Jag kan ju inte ha tvĂ„ och sedan strunta i den sista delen 😉

Idag Àr det tisdag och jag har varit hur lat som helst. Jag har plockat undan lite frÄn bordet hÀr hemma, men det Àr oxÄ allt. Jag har inte sÄ mycket mer planerat heller mer Àn att gÄ till apoteket och ta ut min medicin sÄ jag kan slippa den förbannade svampen!

Sedan ska Pontus hÀmtas och det Àr rÀtt sÄ bra vÀder ute tycker jag sÄ det blir kanske att gÄ hem i stÀllet för att ta cykeln. Jag fÄr se. Pontus tycker om att Äka cykel med....hmmmm....ja vi fÄr vÀl se hur jag gör.

Jag ska ner en svÀng till tvÀttstugan med. Har inte tvÀttat pÄ hela helgen sÄ jag ligger lite efter. SÄ ser min dag ut. Hur ser din ut dÄ?

Intressant?

1 reaktion pĂ„ ”Grattis till Simona

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: