web analytics
Gå till innehåll

Grundligt förbannad

Dagen idag började bra tills jag fick ett telefonsamtal från skolan. Det var EVK idag på skolan. Det var för min stora son. En helt vanlig uppföljning och det var möte med lärare och rektor. Mail hade skickats ut sade dom men jag har inte fått något mail om denna tid så jag var ju inte där när mötet började.

Sonens kontaktperson ringer mig och frågar om jag kommer för mötet började tydligen vid 9. Jag hade ingen aning. Jag har inte fått mail och det är ju inte första gången. Jag får sällan mail eller telefonsamtal eller någon information alls om hur det går för mitt barn i skolan. Idag blev jag riktigt förbannad rent ut sagt.

Jag kom till skolan och gick in på mötet och de började med att beklaga det som hänt. Jag sa att det är helt oacceptabelt och jag informerade dom att jag var grundligt förbannad. Det är bara ursäkter hela tiden. De hade en hotmail adress och jag fattar inte vart de har fått den ifrån för jag använder inte hotmail längre. Det är flera flera år sedan jag slutade med den adressen. De har fått den jag har idag. Det vet jag för jag har själv gett dom den.

Sonens kontaktperson hade sett att mitt namn stod med i mailutskicket men de har inte använt min mailadress. Jag har inte fått någon så det är helt omöjligt. Hade det varit en gång som detta har hänt men sonen har gått i skolan nu i 1 1/2 år och jag har bara fått mail två gånger. De har alltså min mail.

Nu skrev jag upp mailadressen igen och skickade den under näsan på dom. Får jag inte nästa mailutskick så vet jag inte vad jag gör!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och varva ner mitt stressiga inre. Ha en bra dag!

Intressant?

2 reaktioner på ”Grundligt förbannad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: