web analytics
Gå till innehåll

Gutenfri mat är hälsosammare

Vilken seg dag det har varit så här långt. Beror kanske på det tråkiga vädret Det regnar ute och det är så grått. Barnen är lediga torsdag och fredag. Funderar på att laga en god middag. Häromdagen så gick jag i affären och kikade vad dom hade men de har ju samma mat hela tiden. Det blir ingen variation av det hela tycker jag. Då började jag fundera på om man skulle byta ut maten mot glutenfritt. Det blir en annorlunda smak men också nyttigare. Eller hur?

Jag har inte ätit glutenfri mat mat tidigare men vem vet, det kan ju vara gott. Ni som har ätit eller som fortfarande ter glutenfri mat kan väl säga vad ni tycker. Det är alltid roligt att höra andras åsikter.

Jag har bestämt mig för att baka vårt egna bröd i alla fall. Det blir goare och man slipper alla tillsatser som finns i det köpte brödet. Man kan ju baka lite olika bröd. man kan ju baka glutenfritt bröd med om det är något som familjen kommer att tycka om.Eller vad tycker ni?

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.