web analytics
Gå till innehåll

Gymnasiearbete – stora dotterns redovisning

Det var dags för Stéphanies redovisning för sitt gymnasiearbete. Hon var nervös men det gick superbra. Hon verkade så lugn och samlad. Ämnet hon hade var samarbetsövningar. Intressant ämne då vi faktiskt måste göra dessa övningar dagligen utan att vi själva tänker på det!

GymnasiearbeteIdag har jag varit med stora dottern i Kalmar när hon redovisade sitt gymnasiearbete. Hon var jätteduktig. Hon valde samarbetsövningar och det är ju något som man måste göra i vardagen. inte bara på hemmaplan utan även i yrkeslivet.

Hon var lite nervös då hon inte tycker om att prata inför folk men det märktes inte på henne. Hon gjorde en snygg presentation och hon utförde sin uppgift galant!

 

Det var fler som redovisade sina gymnasiearbeten. Erica hade valt vandring. En tjej som tycker om friluftsliv. Något som jag delar med henne. Jag älskar att vara ute i naturen. Min dröm som yngre var att göra en vandring under semestern. Det har aldrig blivit av, men vem vet?! Någon gång i framtiden kanske.

Stéphanies andra väninna, Agnes redovisade om psykisk ohälsa och det är ju ett ämne som intresserar mig då jag själv lider av det då och då. Depression och ångest är ju något som tillhör min vardag, Hon tog upp många intressanta åsikter som jag själv har tänkt på lite då och då.

Hemma igen

Dagen har sprungit iväg men nu tycker jag att den börjar gå långsam. Jag är trött och skulle bara vilja gå och lägga mig egentligen. Det har varit en innehållsrik helg med förberedelser inför konfirmationen. Sen den stora dagen med konfirmation och sen igår med kroppkakskok. Ja idag känner man att det har varit hektiska dagar. Men jag ska inte klaga för det har varit fina dagar med.

Det var inte många som var bjudna på konfirmationen, men dom som var det gjorde dagen minnesrik för tvillingarna och det tackar jag dom för.

Veckan har precis börjat och jag har inga stora planer. Det ska tvättas en hel del. Blir det fint väder så blir det förhoppningsvis promenader. Idag har det varit riktigt skönt och jag hoppas verkligen att det får hålla i sig lite.Nu behöver vi lite sol. Det har varit kyligt nu en längre tid tycker jag.

I morgon blir det Kalmar igen. Ska försöka hälsa på sonen tänkte jag. Det är ett tag sedan nu. Ni får ha en fin kväll och en skön vecka! Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: