web analytics
Gå till innehåll

Halv dag på Leos Lekland

Vi behövde ett break från vardagen så jag åkte till Kalmar med barnen för att vara på Leos Lekland en stund. Robin körde oss in för Fredrik jobbade. MEdan jag tog Hampus och Pontus till Leos Lekland så gick Stéphanie med Benjamin och Beatrice på gymnasiemässan på Stéphanies skola Fria Läroverken. De har bestämt sig för vad de vill läsa nu i alla fall och det är ju skönt att de har fattat det beslutet. När de var klara där så kom de till Leos och höll mig sällskap.

Fredrik åkte in efter han slutat på jobbet och sedan kom Jonatan. Det var trevligt. Vi satt där en stund och barnen lekte och när de hade varit och busat runt där i 4 timmar så åkte vi hem.

Vi har gjort maten och medan jag skriver detta så äter dom andra. Jag åt under tiden jag lagade maten så jag passade på att skriva då. Ikväll blir det Filmkväll för Hampus ville ha det. Det ska bli mysigt!

Jag är så glad över att få ha min familj runtomkring mig. De ger mig styrka när jag faller. Jag och Fredrik pratade häromdagen och jag satt hade vi inte fått gå igenom allt det vi har fått gå igenom tillsammans under våra 12 år tillsammans så hade vi aldrig klarat av denna situationen som vi har idag. All den psykiska misshandeln som man fått utstå. Det som har hänt har bara stärkt oss och det trodde nog inte vederbörande. Jag tror att denna person trodde att jag och Fredrik skulle gå skilda håll.

Jag tycker bara synd om mina småpojkar som är helt oskyldiga i detta men ändå får betala. De räknas inte mer och det är ändå barn som har denna persons blod i sina ådror. Jag kan inte förstå hur man kan göra så mot oskyldiga barn. Det är för mig helt obegripligt, men det bevisar vad denna person är för något. Helt klart!

Vi går vidare och vi gör det tillsammans.

Själv mår jag så där. Jag ska inte skriva att jag mår bra för då ljuger jag och det gör jag aldrig annars så jag ska inte börja nu. Jag tar en dag i taget och gör det bästa av den. Sätter mina barn främst <3

Ni får ha det så bra. Sköt om er!

Leos LeklandLeos Lekland

Leos Lekland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: