web analytics
Gå till innehåll

Halva veckan snart gången

Denna dagen har varit seg men jag har ändå fått något gjort idag. Tvättmaskinen har gått varm nästan hela dagen. Hela 6 maskiner har jag hunnit med idag. Hälften av dom har jag vikt Resten får jag ta i morgon.

Denna veckan har gått fort.  Det beror på att vi varit borta två dagar av veckan. Man är trött efter resan. Man skulle behöva semester efter semestern nästan. Att jag är trött har mycket med min värk att göra med. Det tar på en att ha ont i leder och muskler. Min rygg känns som knäckt ibland och min höft hänger inte alltid med. Jag har vilat en stund innan men det hjälper ju inte. Man är lika trött ändå.

Det är skönt det är kväll. Det ska bli en tidig säng för mig. I morgon ska jag jobba några timmar. Det ser jag fram emot. Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: