web analytics
Gå till innehåll

Handla smycken online i lugn och ro

Gör du som jag? Älskar smycken? Det finns många fina smycken som man kan använda både till fest och vardag. jag har gjort egna smycken och gör fortfarande men just nu så har jag tagit en liten paus från det. Det är sommar och då har man annat att göra. Men fast jag gör smycken själv så köper jag ibland också. Det är dock sällan som jag köper ute i butikerna för jag tycker inte om stressen som det kan bli.när man står framför ett biträde. Ibland kan jag känna att jag måste köpa det jag frågar om. Det är ju inte så naturligtvis men det är så jag känner det ibland.

Nej jag handlar hellre på nätet. Där kan man sitta i lugn och ro och bestämma sig när man vill. Man kan läsa om smycket i lugn och ro och det är det bästa tycker jag. Sen brukar det även vara billigare med så det är ju bara ett stort plus. Jag kom över en sida som har otroligt fina smycken. De heter smyckendahls och där kommer jag handla present till mina döttrar när de fyller år.

Kika gärna själv in och se vad dom har. De har fina smycken till låga priser.

Smyckendahls

1 reaktion på ”Handla smycken online i lugn och ro

 1. Marie Häggman

  Titta gärna också på våra fina smycken som samtliga är allergivänliga och nickelfria. Eftersom vi själva designar många av smyckena, kan vi hålla relativt låga priser på våra kollektioner. Material vi arbetar i är natursten, läder och kirurgiskt stål.
  Hälsningar,
  Mia
  M by Sweden

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: