Gå till innehåll

har man skinkan rätt så blir det rätt så gott

Jag som inte har gjort så mycket de senaste dagarna kom på att jag faktiskt bakade bröd i torsdag och odag gjorde jag ost och skinkpaj. Rätt så gott faktiskt.Det händer inte speciellt ofta men sambon var sugen på paj i kväll och när den var gjord så blev även jag sugen 🙂

Robin kom hem nu i kväll. Han har lanat sedan i går och han var rätt så trött nu. Skönt o ha han hemma faktiskt. Jag gick bort och mötte upp honom och han såg trött ut stackaren. Det var rätt så många ungdomar i lokalen. Det första man såg när man kom in var en madrass. Någon har väl sovit där 🙂

Jag har tvättat några maskiner idag och har massor kvar känns det som. I morgon ska jag vika allt och lägga in. Ska städa i morgon med tänkte jag. Brukar göra det på lördagarna annars men jag hoppade på det idag. Ja jag städar varje dag men på helgen blir det alltid lite extra. Man har mer tid då känns det som.

Har ni några planer för morgondagen?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”har man skinkan rätt så blir det rätt så gott

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: