web analytics
Gå till innehåll

Har ni markiser, rullgardiner eller persienner?

Jag har tagit ner alla gardinerna för tvätt och märker nu att det är rätt så ljust. Det är ju bara positivt men man får dra ner rullgardinerna när man sa se på TV. Jag funderar på om man skulle satt upp markiser för fast man får upp gardiner sen så är det ju fortfarande sol ute. Blommorna torkar så snabbt och en del av dom dör rätt så fort. Med mark så blir det ju ändå lite skugga.

Vi har inga persienner i fönsterna. Annars hade ju det varit ett bra förslag. Jag vet inte vad som är bäst egentligen faktiskt. Persienner eller markiser? Eller ska an hålla sig till rullgardinerna?

Min dotter har ett rum med ett sluttande tak. Där på det taket har hon ett fönster. Det blir ju svårt med en markis där men en söt rullgardin hade ju varit perfekt för henne. Hon vaknar ju tidigare på morgnarna då solens strålar kommer på besök. Visserligen är hon glad för det men hon vill ju gärna sova lite längre än vad hon kan idag.

Vad har ni i ert hus? Har ni markiser, rullgardiner eller persienner? Vilket är bäst och vilket är det mest gynnsammaste valet? Både för praktiskt och för ekonomiskt. Berätta gärna.

Nu ska jag göra mig i ordning för mys framför TV:n. Ha en fin kväll.

Persienner

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.