web analytics
Gå till innehåll

Harley Davidson i Borgholm

idag har det varit Harley Davidson i stan. Det var en hel del motorcyklar. Den ena var snyggare än den andra och jag fotade en hel del. Dock kan jag ju inte ha alla med i bloggen fast jag skulle vilja, men jag har valt ut några som kommer pryda blogginlägget 🙂 men det blir inte förrän jag har skrivit klart.

Det har varit fint väder. Vi satt ute och drack kaffe i trädgården och bara mös. Det är bara en dag kvar innan skolan börjar igen. Vart har sommarlovet tagit vägen? Det skulle jag vilja veta. När jag tittar tillbaka på detta sommarlovet så har det ändå hänt en hel del. Både roliga saker och tråkiga saker. De tråkiga sakerna lägger jag åt sidan men de roliga sakerna tar jag med mig in till hösten och värnar gott om dom.

Jag har lärt känna en ny vän. Bara det gör att de tråkiga sakerna kan ligga i hörnan så länge. Vi har i stort sett träffats varje dag under flera veckors tid och vi har alltid något att prata om. Det känns som att jag har känt denna person hur länge som helst. Det känns bra med andra ord.

Jag tycker åren går fortare och fortare för varje år som går. Det är 4 månader kvar till jul och det är lika många månader kvar tills nästa år. Min näst minste son börjar ettan på måndag och min minsting går upp till den stora gruppen på dagis. Om 5 månader är han 6 år gammal och då dröjer det inte så länge innan han börjar på den stora skolan i 6-års gruppen.

Ja lite ångest känner jag allt. Men det finns inget att göra åt. Det är bara att följa med tiden och göra det bästa utav den.

Nu kommer bilderna från dagens Harley Davidson träff i Borgholm

Det kom en knutte och frågade Hampus om han ville sitta på hans motorcykel. Så klart att han ville det 🙂
Han lyfte upp honom och startade motorcykeln och Hampus satt som en kung på sin tron. 

Här står de fyra yngste och tittar på alla motorcyklar som finns runtomkring dom.
Sedan blev det lite glass med på stan.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: