web analytics
Gå till innehåll

Härlig vårdag

Jaha. Då var det fredag igen. Härligt härligt! Ska bli skönt med två dagars ledighet nu. Bara att hoppas på att vädret ska hålla i sig. Idag är det ljuvligt vackert. Det är smått kallt men fint. Solen är framme och fåglarna sjunger. Kanske kan det bli en skogspromenad i helgen med barnen!

Igår vad vi uppe hos pappa en stund. Allt var bra med honom. Han trivs verkligen här. Vem gör inte det förresten? 😉 Jag trivs som fisken i vattnet. Öland är vacker. Iaf för den som älskar naturen!

Jag är en naturmänniska. Jag kan inte så mycket om träd och blommor precis men jag kan njuta av det som finns runtomkring oss o jag tar verkligen tillvara på det som är och finns.

Pontus var lite trött i morse. Han somnade tidigt i gårkväll o sov hela natten men var ändå trött när han vaknade strax efter 7. Det är inte lätt att vara en lillpojk med en massa bus i kroppen 😉

Idag står jag i cykelbutiken. Fredrik jobbar för fullt ute på gården. Jag står här o dricker en kopp kaffe o snor åt mig lite datatid. Jag har redan packat upp det som ska packas upp så det är rätt så lugnt just nu.

Jag önskar er en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: