Gå till innehåll

Härlig vecka på Gotland

Jag har varit frånvarande här från bloggen ett bra tag. Det är så mycket som går runt i mitt lilla huvud ibland. Jag går på terapi för PTSD och jag försöker lära mig hur min hjärna fungerar. Inte det lättaste kan jag säga. Sedan ska man ju då acceptera att man har skiten med och det är ännu mindre lättsamt. De dagar man inte mår så värst bra så tänker man att det är fan så orättvist för varför ska man först uppleva övergrepp av olika slag, sedan leva med minnena efteråt och sedan jobba sig fri från dom?

Det är väl klart att jag vill bli fri från det men gudarna ska veta att den vägen är otroligt svår och jobbig att gå. Många känslor i kroppen virvlar upp som ett vulkanutbrott. Jag vet inte alltid vad det är jag känner och då är det inte så lätt att greppa allt som händer och sker. Men men. Jag har som sagt en supåerbra terapeut så det ska nog gå bra. Sakta men säklert framåt går det i alla fall.

Nu har min terapeut semester och jag jobbar på från hemmet....eller vart jag nu befinner mig. I den gångna veckan så var jag och resten av familjen på Gotland. Äntligen så kom vi dit. Jag fick se mitt yngsta barnbarn för första gången sedan hon föddes för 1 1/2 månad sedan. Det var så roligt att få trä'ffa storasystern och deras för'ldrar med så klart. Mina stora barn var med och det var roligt att få se alla mina barnbarn under samma tak under några dagar.

Vi hade otroligt tur med vädret. Det var sol hela veckan. Vi var inne i Visby och gick upp till domkyrkan innanför ringmuren och tände ljus för alla nära och kära som inte längre finns bland oss. Älskar den kyrkan. Den är så fin. Vi köpte glass och satte oss på torget. Gick in i lite butiker och bara njöt av det fina vädret.

Det blev en loppisrunda med. Så roligt. Älskar loppisar. Det blev även en tur på stranden. Mycket spel och mycket skratt blev det under en veckas tid. Jag är så glad över dessa dagar jag fick på Gotland denna turen. Hann till och med att träffa en underbar kvinna (och hennes man) som jag haft kontakt med via internet de senaste 11 åren. Tänk att kunna träffas i det verkliga livet med?! Nu hoppas jag på fler gånger.

Det blev en hel del bilder och jag har försökt att välja ut några som jag fastnade extra för. De finns här nedan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: