web analytics
Gå till innehåll

Härligt vårväder

Vilket härligt väder vi äntligen fick. Det var på tiden! Nackdelen med det fina vädret är att alla är ute och klipper sina gräsmattor. Är man allergisk mot nyklippt gräs så är det inte roligt. Men men, man kan inte få allt här i livet 😊

Jag var på terapin igår och min terapeut får mig att börja tänka på mig själv. Hon ställer frågor som jag inte alltid har svar på men som jag tar med mig därifrån och funderar på under veckans gång.

Jag stod på stationen och bakom mig stod 2 ungdomar och pratade. De var glada och verkade så bekymmerslösa. Så härligt. Dock så gick jag tillbaka till då jag själv var ungdom. Tankar om hur jag hade det. Hur livet var och hur jag påverkades av alla val som gjordes.

I lördags när vi gick till pappas grav då såg jag mitt äldsta barnbarn som sprang lycklig framför mig. Hon pratade glatt och var så glad. Tankarna gick tillbaka då jag själv var i hennes ålder. Att vara 6 år ska betyda bekymmerslösa dagar. Det ska innehålla glädje och mycket kärlek. Mitt barnbarn går och lägger sig på kvällen efter en sagostund. Själv gick jag och la mig med rädsla för jag visste aldrig hur kvällen skulle sluta. Jag blir så glad när jag ser hur bra mina barnbarn har det. Helt underbart!

Livet går framåt och jag följer med strömmen.

Ha det gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Härligt vårväder

  1. Hannas krypin

    Det är precis så det ska vara att få vara barn. Få vara bekymmerslös och vara här och nu. Inte behöva grubbla så mycket. Även om man inte har svar direkt så är det alltid bra att få med sig frågorna och fundera vidare över. Alltid kan man lära sig något.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: