web analytics
Gå till innehåll

Havet ger mig inre frid

Ja kylan har åter kommit till Öland och Kalmar. Igår var det riktigt kyligt. Min kropp strejkade nästan. Jag var så trött. Jag gick och lade mig 19:30. Så det blev en tidig kväll för mig.

Idag är det också kallt. Vi har haft 4 plusgrader. Det har regnat så det är fuktigt I luften. Trots det så har jag varit piggare idag. Har fortfarande ont i kroppen men det är hanterbart.

Som vanligt dagen efter min terapisession så går tankarna till hur det har varit och hur jag skulle vilja ha min framtid. Vi har hamnat i ett läge där vi som familj måste välja väg. När man inte har så många val att välja mellan så känns det som att vi egentligen inte har något val.

Man är lite nervös då man inte vet hur framtiden kommer bli, men man är så klart även nyfiken. Går det som vi planerar så känns det som en nystart. Kanske är det just det som man ibland behöver för att inte spinna runt i samma hjulspår?!

Jag älskar havet. Att sitta och titta ut över havet får mig att känna en inre frihet. Det är som att allt stannar upp för ett ögonblick. Tänk om man hade haft en stuga med utsikt över ett hav med fin sandstrand?! Helt underbart. Men...Det blir att besöka stränder i stället.

Jag och Stéphanie har haft hand om mina två barnbarn. Det är alltid så roligt att ha dom. Dom är så fina ♥️

Nu blir det kväll för mig. Jag hoppas att ni har haft en fin dag. Hur har vädret varit hos er?

Önskar er alla en fin kväll.  Kram kram ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.